Det finns möjlighet att hyra plats för egen frys i lokaler som Uppsala Biobank administrerar. 

Kontakta gärna Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om vilka möjligheter som finns. Som hyresgäst hanterar du själv dina prover. Uppsala Biobank har inte ansvar för frysen eller prov i egen frys. Larm och drift sköts av Landstingsservice. Temperaturen är inställd på -68°C (om inget annat efterfrågas) och den övre gränsen på temperaturen är -55°C.

Den årliga kostnaden inkluderar lokalhyra, drift (el), kontroll av frysens larmfunktion, kontroll av larmutrustning mellan frys och driftcentralens drift- och övervakningsanläggning, samt kontroll av batteribackup. (AS1_06_Y5_låg_tempboxar). Andra åtgärder debiteras frysägaren.

Tillgång till lokalerna är begränsad och styrs med passerkort som beviljas av frysansvarig eller kontaktperson och som administreras av Uppsala Biobank. Frysansvarig eller kontaktpersoner i Uppsala Biobanks register kontaktar Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för behörighet.

Tillbaka till toppen
Cookies gör att denna webbplats fungerar korrekt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.