I Uppsala Biobanks uppdrag ingår att upprätthålla ett aktuellt register över alla ingående provsamlingar. En publik förteckning över alla forskningsprovsamlingar som sparar prov en längre tid eller tillsvidare finns därför här nedan.

 

Förteckningen innehåller provsamlingens namn, sökord samt namn på provsamlingsansvarig och kontaktperson/er. Provsamlingar kommer kontinuerligt att tillkomma, slås ihop, delas upp, utlämnas och avslutas. Den publika förteckningen är ett sätt att öka kunskapen och informationen om vilka forskningsmaterial som finns i Uppsala. Förhoppningen är att det kan bidra till fler samarbeten, öka transparensen och leda till att det produceras mer forskning med betydelse för vår hälsa, livskvalitet och liv.

Är du intresserad av någon av provsamlingarna i förteckningen, kontakta gärna oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så får du mer information.

 

Ladda ner Forskningsprovsamlingar i Uppsala Biobank

 

 

Tillbaka till toppen
Cookies gör att denna webbplats fungerar korrekt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.